FRESH BURGER 7

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 21 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Fresh Burger 7. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 20:36 Aangenaam verrassend lekker eten. Ongelofelijk liefdevol bereid en mooi brood. Goed en aan te raden!
12 feb 2024 om 6:29 Echt lekkere loaded steak fries, en goeie spareribs. Helaas was t burgerbroodje een beetje droog maar wel een lekkere burger
22 jan 2024 om 18:03 Burger was prima alleen bezorging duurde 90 min terwijl er 30 min stond . Patat was daardoor koud geworden.
22 jan 2024 om 11:49 Heerlijk gegeten en bezorging op tijd
14 jan 2024 om 13:45 The burgers were really good, however we asked for no sauce and still got sauce on one of the burgers.
7 jan 2024 om 18:18 Nice tasty food good service
3 jan 2024 om 16:53 I wanted to try something new (I'm a fan of Burgermeester) however my double cheeseburger came with no cheese, and the two patties were so dry and overcooked with no salt. Skimpy with the pickles and no sauces. Bland, cheap ingredients. :(
1 jan 2024 om 18:11 Amper een burger te noemen zo flinterdun was de burger zelf, eten was allemaal koud en droog. Ook ongevraagd een chocolade milkshake ontvangen.
31 dec 2023 om 22:01 Heerlijk eten! Zeer vriendelijke mensen en snelle bezorgservice! Ik had de Tucker Joe burger dat is zeker een aanrader!!
24 dec 2023 om 21:08 Er was vermeld dat er groenten bij zouden zijn. Er lagen echter wat blaadjes rucolasla, augurk en olijf bij. De spare-rib was daarnaast erg lekker! Mals lekkere grillsmaak met smaakvolle gewenste marinade.
19 dec 2023 om 22:18 This was really good, it tasted fresh like the name says. Warm, fast and delicious food at your door. Will order again soon!
18 dec 2023 om 23:42 Voortreffelijk! Om je vingers bij op te eten. Yummy yummy